Året er godt i gang og med det nye år vil vi gerne komme med et godt bud på hvilke trends der kommer til at dominerer i 2020.

Naturen flytter indenfor

Der er stor fokus på naturen i disse tider og det påvirker også de valg vi træffer i vores boliger. Vi har stor fokus på bæredygtighed og klimavenlige alternativer når vi bygger huse, bygger om og når vi indretter vores bolig. Naturlige materialer som træ og sten er ikke blot klimavenlige i fremstillingen, men de holder også i mange år, og så patineres de smukt. Vi får møbler som ikke nedbrydes, men derimod bliver smukkere, år for år.

Ved at bruge naturlige materialer i vores boligindretning bryder vi de hårde hvide flader, som mange af os stadig har i vores hjem. Træ, sten, læder og skind udstråler varme og de er levende og lækre materialer både at se og føle på.

Tendensen har været stødt stigende i de seneste par år, men det ser ud som om 2020 bliver året hvor vi virkelig byder naturen velkommen indenfor i vores hjem.

Viggo Boesen’s smukke lænestol Little Petra har fået en storesøster, nemlig den smukke
VB2 Little Petra to personers sofa. Sofaen er i smukke naturlige materialer; træ og uld.

Møbler til fremtiden

Men den stadig øgede fokus på bæredygtighed gør vi op med brug og smid væk-kulturen. Hos Jobo oplever vi i højere grad at folk efterspørger møbler af høj kvalitet. Vores kunder har tit et ønske om at købe noget som også de kan levere videre til de kommende generationer.

Nogle af vores designer møbler, har været trendy i de sidste 60 år og det bliver de ved med at være. Der er ikke noget der slår et godt design og smukt håndværk

Wegner CH25 - Trends

Wegners CH25 er et godt bud på et klassisk design møbel som kan bringe glæde igennem generationer.

Vidunderlige farver

Vi danskere har i mange år lidt af en form for farveforskrækkelse. Alle de store flader i boligen skulle helst være kridhvide, hvor de modigste kunne strække sig til at sætte farve på en enkelt væg.

De tider er ovre nu. Nu må der gerne komme knald på farverne!

Når vi bruger farver i indretningen, gør vi det mange forskellige steder. Væggene er naturligvis et nemt sted at starte. Her kan der let males over igen hvis man fortryder sit valg eller blot tænger til fornyelse. En af tidens helt store trends er at lade vægfarven fortsætte på karme og døre, så man får store flader med den samme farve.

Her ses hvordan man skaber et gennemført look ved at lade den samme farve gå igen på vægge, dør, karm og gulv

Men det er ikke kun væggene der får farve. Vi er i højere grad også begyndt at være modigere når det kommer til farverne på vores møbler, lamper og andet interiør.

Årets farve i 2020 er blå og det er også den farve vi forventer kommer til at dominerer boligindretningen det kommende år. Brug flere toner af den samme farve, for at skabe en flot sammenhæng og bryd farven med en komplementær farve for bryde og skabe liv i boligen.

Pasteller

Pasteller er stadig meget populære og de sarte farver kan også noget helt særligt! Pasteller udtrykker en ro i hjemmet og fås samtidig i et væld af forskellige nuancer, så man kan indrette helt personligt.

Brug pastellerne sammen med et enkelt møbel eller en væg i en stærk farve, det skaber en flot kontrast.