Naver Collection – Dansk snedkerkunst når det er bedst!

Naver collection

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text css=”.vc_custom_1560936681980{padding-bottom: -1px !important;}”]

Man kan ikke nævne Naver Collection uden at tænke – dansk snedkerkunst!
Naver Collection har siden 1995 været kendt for sin høje kvalitet og sit fantastiske design.

Hvert eneste møbel fra Naver Collection har sin helt egen historie og sjæl. Intet er overlangt til tilfældighederne, når et møbel fra Naver kommer til verden. – Disse stærke værdier og den store kærlighed til håndværket kan bestemt mærkes i deres møbler! Dette er blot en af grundene til, at vi synes at du skal kigge efter Naver Collection, næste gang du skal have nye møbler.

Hvorfor Naver Collection?

Det er helt bevidst at vi hos Jobo Møbler har valgt at have Naver Collection i vores møbelhus. Vi deler mange fælles værdier som det traditionelle håndværk, det klassiske design og den innovative tankgang i forhold til teknik og design.Tiger armstol

Tiger stolen

En af de mest ikoniske møbler fra Naver Collection er Tiger stolen. Tiger stolen er kendt for sit unikke design, som er skabt med fokus på mennesket naturlige siddebehov. Stolen fås i et utal af varianter blandt andet med og uden arm. Derudover fremstilles den i mange forskellige træsorter.

Konferencebord (GM2159)

Naver collection har en bred vifte af langborde. De fås i mange forskellige størrelser og med plads op til 8 tillægsplader. Dette gør bordene utrolig velegnet til større konference eller mødelokaler.

Med sin høje kvalitet og ikke mindst sit professionelle udtryk, er denne bord-serien en af de mest velegnede bord-serier til større virksomheder. Sammen med overnævnte Tiger stol vil disse give et yderst professionelt udtryk og ikke mindst være utrolig komfortabelt.

Turn bakkebord

Turn bakkeborde er Naver Collections mest innovative serie af sofa- og sideborde. En perfekt kombination af traditionel snedkerkunst og moderne design. Bordet fås i forskellige størrelser og træsorter. Bordet er udstyret med en unikt og innovativ funktion, hvor bordpladen kan vAK710 TURN bakkebord Ø50endes.

På den ene side vil der være en farvet laminat plade og på den anden side en træplade. På den måde kan man altid skifte udtrykket på sine Turn bakkeborde efter behov.

Designerne bag

Bag alle Naver Collections produkter findes en designer eller en arkitekt. Et spændende team af begge står samlet bag Naver Collection. Designduoen Nissen & Gehl har siden 1994 været med til at udvikle og designe hovedparten af Naver Collections produkter. Teamet tæller endvidere designere som Susanne Grønlund, Henrik Lehm og Hans Sandgren Jakobsen.

Gå på opdagelse

Naver Collection har et stort produktsortiment og vi tilbyder kun udvalgte produkter online. Vi synes dog alligevel at sortimentet er værd, at gå på opdagelse i. Vores møbelrådgivere sidder også altid klar ved telefonen og er klar til at besvare dine spørgsmål, uanset om det drejer sig om privat eller erhverv. I vores store møbelhus i Kolding finder du også en stor udstilling med et bredt sortiment af møbler fra Naver Collection.

 

 [/vc_column_text][nectar_woo_products product_type=”all” category=”naver” columns=”4″ orderby=”date” order=”DESC” carousel=”1″ script=”flickity” flickity_controls=”arrows-and-text” flickity_heading_tag=”h2″][/vc_column][/vc_row]

Mere inspiration

Spisebord i træ
Sådan skal du behandle dit træmøbel

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” bg_color=”#f9f9f9″ scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”

Wendelbo Campo sofa
Se hvilke farver der hitter i 2020

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding”

Bliv inspireret på Instagram